Українців закликають повідомляти про зрадників у Миколаївській та Херсонській областях

Коментарi:

Місцевих жителів звільнених населених пунктів Миколаївської та Херсонської областей закликають повідомляти про зрадників та колаборантів.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Наразі українські правоохоронці проводять активні стабілізаційні заходи на щойно звільнених територіях України. Вони важливі для викриття ворожих агентів, зрадників та колаборантів, а також документування злочину окупантів. Таким чином спецслужба збирає доказову базу, яка дозволить притягнути винних до відповідальності.

У зв'язку із цим СБУ звертається до місцевих мешканців.

Якщо у вас є інформація про посібників росіян, а також інтернет-агентів, які "зливають" загарбникам важливі дані або розповсюджують у соцмережах контент на їх підтримку, використовуйте чат-бот .

Якщо у вас є інформація про позиції або переміщення ворожої техніки, пишіть на чат-боти: СБУ та Міністерства цифрової трансформації .

Крім того, на території Херсонської та Миколаївської областей працюють окремі гарячі лінії, куди мешканці можуть повідомляти всю інформацію про зрадників та колаборантів, які допомагали росіянам під час окупації, у телефонному режимі:

  • Херсонська область: +38 068 132 98 76
  • Миколаївська область: + 38 051 253 22 23

У СБУ також працює загальноукраїнська гаряча лінія: 0800501482 та e-mail callcenter@ssu.gov.ua

Спецслужба гарантує анонімність кожному.