Ліквідовано головного артилериста танкового полку, який обстрілював південь України

Коментарi:

ЗСУ ліквідували головного артилериста 218-го танкового полку армії Росії.

Підрозділ окупантів діяв на півдні України.

ЗСУ продовжують проріджувати лави командного складу військ ворога. Так, на південному напрямку було знищено в. о. начальника артилерії 218-го танкового полку Росії Руслан Ібатуллін.

«Командир дивізіону 872-го самохідного артилерійського полку, в.о. начальника артилерії 218-го танкового полку підполковника Ібатулліна Руслана успішно демобілізовано», – повідомив полковник ЗСУ Анатолій Штефан (Штірліц).

872-й самохідний артилерійський Вітебсько-Хінганський полк – тактичне формування сухопутних військ Росії. Знаходиться у складі 127-ї мотострілецької дивізії, так само, як і 218-й танковий полк.

У свою чергу, 127-а МСД із постійним пунктом дислокації у селі Сергіївка Прикордонного району Приморського краю входить до складу 5-ї загальновійськової армії Східного військового округу країни-агресора.

За інформацією військового оглядача Костянтина Машовця, у серпні 127-а МСД (з усіма своїми чотирма полицями – 114-й, 394-й, 143-й мсп та 218-й тп) була перекинута на лівий берег Дніпра в Херсонську область та дійство районі населених пунктів Чернянка -Чорноморівка – Морозівка -Брилівка – Нова Маячка. Саме з цього району

У вересні окремі тактичні групи із цієї МСД також зафіксували на Мелітопольсько-Маріупольському напрямку. Загалом можна узагальнити, що дивізія воювала і поки що продовжує воювати на південному фронті.