Дві російські ракети впали у Польщі біля кордону з Україною. Загинуло двоє людей

Коментарi:

Дві ракети впали на територію села Пшеводів у Люблянському районі Польщі, розташованого за п'ять кілометрів від кордону з Україною, повідомляє радіо ZET.

За його інформацією, ракети потрапили до сушарок для зерна. Загинули двоє людей. На місці працюють поліція, прокуратура та армія. Влада Польщі офіційно не коментувала інформацію про ракетний удар.

Польські рятувальники підтвердили, що у Пшеводові двоє людей загинули через вибух, але не змогли уточнити його причину. Воєвода Любліна повідомив, що їде на місце події, він припустив, що це було нещасним випадком.

Прем'єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький "у зв'язку з кризовою ситуацією" скликав термінову нараду Комітету уряду з безпеки та оборони, повідомив речник уряду Польщі Петро Мюллер. "Я закликаю вас поки не публікувати непідтверджену інформацію, ми її коментуватимемо після засідання, яке відбудеться зараз", – сказав він.

Раніше 15 листопада Україна зазнала масованого ракетного удару. Під удар, зокрема, потрапила Львівська область, що межує з Польщею.