Віталій Кім розповів, скільки на нього було замахів

Коментарi:

Для росіян, які варварськи знищують територію України та вбивають мирних людей, у Миколаївській області була особлива ціль – голова обласної військової адміністрації Віталій Кім.

Як розповів губернтор в інтерв'ю Дмитру Гордону, на нього було декілька замахів. Крім того, під час робочих поїздок на передову довелося і «під парканчиком ховатись». Саме ці випадки голова ОВА оцінює як найнебезпечніші.

Що ж до замахів, то один із них СБУ припинив у середині шляху.

«Кілька разів, коли я на передку був, десь близько прилітало. Двічі я навіть сів, під паркан сховався. Але так, щоб особисто мені – це, напевно, ракета», – каже Кім.

У березні, коли до будівлі облдержадміністрації прилетів російський калібр, можна сказати Кіма врятували друзі. Це бомбардування і військові, і спецслужби також прямо назвали замахом на губернатора.

«Напередодні увечері приїхали друзі-народні депутати, привезли купу всього. І ми засиділися до третьої ночі. Кажу як є. І зранку було важко вставати. Я переніс планерку на півгодини і спізнився. Якби не переніс... я вижив би, але було б зараз гірше, напевно. А може ні», – розповів Кім.