У звільнену Снігурівку з Миколаєва приїхали перші фури

Коментарi:

Привезли цінний вантаж.

12 листопада Гуманітарний штаб при Миколаївській обласній військовій адміністрації передав до звільненої Снігурівки п’ять фур з допомогою.

В одній з фур знаходилися будівельні матеріали для відновлення пошкоджених будівель громади. Зокрема, осб-плити, дошки, бруси, плівка, брезент тощо.

«Друга фура складалася з продуктових наборів. Понад 25 палет пайків передало посольство України в Молдові. В третій — гігієнічні набори, які у Миколаїв передав Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ). Також населення громади отримало теплий одяг, спальники та ковдри», — розповів це начальник Миколаївської обласної військової адміністрацїї Віталій Кім..

Ще в одні фурі харчові продуктами. Зокрема, цукор, макаронні вироби, вершкове масло, олія, мʼясні та рибні консерви, вода тощо. Місцевим жителям теж роздали тисячу хлібин та 500 булочок від пекарні «Рум'яний хліб».

Крім того, передали п‘ять паливних генераторів, ліхтарі на сонячних батареях та ємності для води. А для місцевої лікарні привезли автомобіль швидкої допомоги з необхідним ліками та обладнанням для закладу.

«Окупанти розікрали всю техніку, відновлювати буде тяжче. Тому складаємо списки й будемо просити допомоги у наших партнерів для того, щоб відновити все необхідне», — сказав Віталій Кім.