«Терпляче чекатимемо доки сапери все розмінують, – Ганна Замазєєва на місці руйнування водогону Дніпро-Миколаїв

Коментарi:

Миколаївці чекають на дніпровську воду.

Голова Миколаївської обласної ради Ганна Замазєєва відвідала звільнене село Киселівка, де було руйновано водогін, що забезпечував дніпровською водою Миколаїв.

Ганна Замазєєва нагадала, що село потрапило в окупацію майже з перших днів повномасштабного наступу рф. На території цього села в квітні, окупанти зруйнували водогін, який забезпечував Миколаїв водою з Дніпра. І з того часу в нас зникла питна вода.

«Сьогодні, населений пункт звільнено. Незабаром, спеціалісти почнуть лагодити водогін та обладнання, для відновлення водопостачання до Миколаєва.

На відео славнозвісна труба у Киселівці, по якій надходила вода до Миколаєва, але це не єдине місце, де є серйозні пошкодження.

Разом з міським головою Олександром Сенкевичем та народними депутатами України, зокрема, Ігорем Копитіним та Юлією Гришиною були у Киселівці й у сусідніх селах — завезли гуманітарний вантаж та оглянули місце пошкоджень.

Роботи там багато і все це ускладнюється небезпекою, через заміновану територію. Тому, давайте терпляче чекати, доки наші сапери все розмінують.

А поки що, зі свого боку, продовжуємо забезпечувати миколаївців питною водою і будемо це робити як і раніше. Робити стільки, скільки це знадобиться», – розповіла Ганна Замазєєва.