Після удару ЗСУ по Дніпрянах окупанти вивезли звідти дві фури трупів, – ранкове зведення Генштабу ЗСУ

Коментарi:

Оперативна інформація станом на шосту ранку 13 листопада

Розпочалася 263 доба російського широкомасштабного вторгнення.

У звільнених населених пунктах Херсонської області тривають стабілізаційні заходи. Ворог продовжує фортифікаційне обладнання оборонних рубежів на лівому березі Дніпра.

Протягом минулої доби противник завдав чотири ракетних та 16 авіаційних ударів, здійснив 40 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

Ударів зазнали понад 20 населених пунктів Запорізької, Черкаської, Харківської і Донецької областей.

На Таврійському напрямку ворог стріляв з артилерії по Миловому, Золотій Балці та Михайлівці.

У Брестській області Білорусі лікарні перевантажені хворими російськими військовослужбовцями, які масово хворіють через незадовільні умови утримання в наметових містечках.

До окупованого Мелітополя 12 листопада прибуло чергове поповнення з числа мобілізованих російських громадян. Вона скуповує, їжу, цивільний одяг та велику кількість алкогольних напоїв.

За уточненою інформацією, підтверджено ураження Силами оборони району зосередження окупантів у Херсонській області. Біля Дніпрян, по будівлі, де знаходилось до 500 окупантів, завдано високоточного удару. За його результатами до Таврійська вивезли дві вантажівки загиблих загарбників. У найближчий шпиталь доправлено 56 важкопоранених, з яких, незабаром, померло ще 16 осіб. Остаточна інформація щодо втрат окупантів уточнюється.

Авіація Сил оборони України протягом минулої доби завдала по ворогу 13 ударів. Під ураження потрапили вісім районів зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, а також п’ять позицій зенітних ракетних комплексів.