У Генічеську окупантам і похмелитися вже нічим, – вечірнє зведення Генштабу ЗСУ

Коментарi:

Інформація станом на 18.00 12 листопада.

Триває 262 доба героїчного протистояння української нації.

У звільнених населених пунктах Херсонської області підрозділи Сил оборони проводять стабілізаційні заходи. В Херсоні розпочала роботу обласна військова адміністрація.

Противник удосконалює фортифікаційне обладнання оборонних рубежів на лівому березі Дніпра. Водночас, продовжує наступальні дії на Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках.

Протягом доби окупанти завдали 14 авіаційних ударів, здійснили 10 обстрілів з РСЗВ.

На Південнобузькому напрямку ворог після підривів Антонівського автомобільного та залізничного мостів, дороги через греблю Каховської ГЕС розпочав інженерне обладнання позицій на лівому березі Дніпра.

На тимчасово захоплених територіях Херсонської області погіршується морально-психологічний стан та дисципліна російських солдатів. У Генічеську введено “сухий закон”, а окупаційна влада вилучила та вивезла спиртні напої зі складів, магазинів, ресторанів та кафе.

За уточненою інформацією, у Луганській області в населеному пункті Гірське після високоточного удару вбито 27 окупантів, 18 – поранено.

Авіація Сил оборони протягом доби завдала 11 ударів. Під ураження потрапили вісім районів зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, а також три позиції ЗРК.

Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони уразили один пункт управління, 11 районів зосередження живої сили, озброєння і військової техніки.