Українська авіація на півдні нанесла два удари по місцям дислокації ворожої сисли і техніки

Коментарi:

Поточна оперативна обстановка на півдні Україні – підсумок за 10 листопада – від ОК «Південь»

Ворог продовжує маневри з переміщення підрозділів та техніки між двома берегами Дніпра. Облаштовує рубежі оборони на лівому березі, веде обстріл наших позицій на правому березі.

Сили оборони продовжують просування лінії фронту ближче до лівого берега, вороже військо екстрено пакується у плавзасоби, які здаються придатними для переправи і намагаються врятуватися втечею.

Нашою тактичною авіацією нанесено два

ураження місць дислокації ворожих сил та техніки, а ракетно-артилерійські підрозділи, виконуючи понад пів сотні завдань, продовжували нищити логістику ворога й руйнувати систему управління.

Підтверджені втрати ворога складають 50 військових у пункті компактного проживання і зручного ураження, ще двома рашистами поповнено обмінний фонд.

Збито «Орлан-10», матеріали вивчаються фахівцями.

На полі бою нашими підрозділами відмінусовано у ворога три танки, самохідну гаубицю «Мста-С», 11 одиниць іншої авто-бронетехніки.

У Чорному морі продовжує маневрувати корабельне угруповання ворожого недофлоту в кількості 17 одиниць, на бойове чергування виведено два ракетоносії з 16 «Калібрами».