Ворог гатив по Миколаївщині з «Градів», а з літака Су-35 – ракетою

Коментарi:

Обстановка на півдні Україні – підсумок 7 листопада від ОК «Південь».

З метою уточнення положення наших військ та корегування вогню артилерії зафіксовано політ близько пів сотні БпЛА.

На Миколаївщині, вишукуючи системи протиповітряної оборони, ворог наніс ураження ракетою класу «повітря – земля» Х-31 з літака Су-35 по території Баштанського району. Без людських втрат.

По Куцурубській громаді Миколаївської області ворог гатив з «Градів». Без людських втрат.

Протягом дня тривали атаки по нещодавно вивільнених територіях Херсонщини. 4 авіаудари було нанесено ворогом тільки в район Нової Кам’янки. По Золотій Балці було спрямовано зенітні ракети С-300, пошкоджено будівлю школи. Люди не постраждали.

По інших населених пунктах вивільненої Херсонщини ворог спрямував ударні безпілотники типу «Ланцет». В Нововоскресенському – влучання сталося по відкритій поверхні. Без людських втрат. А в Червоному дрон-камікадзе був збитий на підльоті до цілі.

Нашою авіацією ворогу завдано вісім ударів, з яких два по опорних пунктах,

Чотири – по системах протиповітряної оборони та два по скупченню ворожої техніки в Бериславському, Баштанському та Херсонському районах.

Ракетно-артилерійськими підрозділами відпрацьовано понад 180 вогневих завдань.

Підтверджені втрати ворога складають 32 рашисти, зенітно-ракетний комплекс «Стріла», танк, дві гармати-гаубиці, вісім одиниць авто-бронетехніки та склад боєприпасів в Бериславському районі.

Противник продовжує зазнавати втрат. За уточненою інформацією, в ніч на неділю в Голій Пристані було знищено суттєві запаси палива окупантів.

В Чорному морі на чергуванні сім кораблів противника, які маневрують поблизу узбережжя Криму. Серед них один ВДК, а ось ракетоносіїв знов не виявлено.