На Миколаївщині масово закривають osb-плитами розбиті вікна

Коментарi:

Триває відновлення пошкодженої внаслідок ворожих обстрілів інфраструктури на Миколаївщині.

За період з 31 жовтня по 7 листопада, за даними Миколаївської облдержадміністрації, робота не припинялася.

Миколаїв
У Миколаєві триває робота з відновлення житлових будинків та об’єктів інфраструктури, що були пошкоджені. Будівельні бригади відремонтували 10 покрівель (понад 3100 квадратних метрів) та зашили 2600 квадратних метрів вікон у 57 багатоповерхових будинках. У приватних будинках відновлено майже 150 квадратних метрів покрівлі та обшито osb-плитами віконні прорізи.

На двох котельнях, підкачувальній насосній та «Миколаївоблтеплоенерго» пошкоджені внаслідок обстрілів скло та вікна були тимчасово обшиті osb-плитами (майже 70 кв. м). Відновлено пошкоджені дві частини трубопроводу теплової мережі.

Баштанський район
У селі Червона Долина, селищах Поляна та Широке закрито плівкою та osb-плитами 690 вікон в багатоповерхових та приватних будинках.

У Червонодолинському ліцеї та будинку культури були зашиті OSB-плитами вікна та двері, що зазнали пошкоджень внаслідок ворожих обстрілів.

Вознесенський район
У Дорошівці було встановлено чотири металопластикових вікна у приватних будинках, а у Вознесенську видано 993 одиниці скла для 107 домогосподарств.

Миколаївський район
Відновлювальні роботи тривали в Воскресенській громаді. Зокрема, у Калинівці було перекрито майже 80 кв. м покрівлі металевим профнастилом, а в селі Червоне заколочено osb-плитами пошкоджені вікна у приватних будинках.

В Очакові перекрито покрівельним профнастилом понад 120 квадратних метрів даху. А в приватному будинку в Куцурубі було відремантовано 50 квадратних метрівпокрівлі, забито osb-плитами 44 квадратних метрів стелі та сім вікон.