В Херсонській області окупанти прописалися в пансіонаті для людей похилого віку, – зведення Генштабу ЗСУ

Коментарi:

Інформація станом на вечір 7 листопада щодо російського вторгнення

Завершился 257 доба героїчного протистояння української нації.

Протягом доби противник завдав чотири ракетних та 12 авіаційних ударів, здійснив 14 обстрілів з РСЗВ.

На Південнобузькому напрямку обстрілів з усього спектру артилерії зазнають населені пункти, що поряд з лінією зіткнення.

Окупанти продовжують примусове вивезення мирних жителів з тимчасово зайнятої Херсонської області в рф. Так, з психоневрологічного будинку-інтернату у Дніпрянах Каховського району, було вивезено близько сотні дітей з інвалідністю. До примусової “евакуації” у московську область готують дітей та персонал Олешківського дитячого будинку-інтернату. З Каховки переміщено пацієнтів пансіонату для людей похилого віку. На території цього закладу окупанти розмістили особовий склад.

Російські військовослужбовці не припиняють мародерство та пограбування місцевого населення та обʼєктів інфраструктури, триває вивезення матеріальних ресурсів, продуктів харчування та засобів пересування на територію російської федерації.

Авіація Сил оборони протягом доби завдала по ворогу 9 ударів. Під ураження потрапили шість районів зосередження живої сили, озброєння та військової техніки, а також три позиції ППО Підрозділи протиповітряної оборони збили ворожий літак Су-25.

Воїни українських ракетних військ і артилерії уразили чотири пункти управління, два райони зосередження живої сили і ОВТ, та склад боєприпасів окупантів.