На Херсонщині до пограбування місцевих жителів підключився «свіжий» підрозділ кадирівців, – ранкове зведення Генштабу ЗСУ

Коментарi:

Інформація станом на шосту ранку 8 листопада

Розпочалась 258 доба героїчного протистояння Української нації.

Протягом минулої доби противник завдав 9 ракетних та 37 авіаційних ударів, здійснив сто обстрілів з РСЗВ.

Ударів зазнали 25 населених пунктів Харківської, Луганської, Донецької, Запорізької, Дніпропетровської, Херсонської та Миколаївської областей.

На Південнобузькому напрямку обстрілюють населені пункти, що межують з лінією зіткнення. Противник продовжує зазнавати втрат. Підтверджено знищення близько 20 одиниць військової техніки 5 листопада у Голій Пристані Херсонської області.

У Новософіївці Херсонської області угруповання окупаційних військ посилено кадирівським підрозділом з Чечні, що долучився до пограбування місцевих жителів та їх помешкань.

Авіація Сил оборони протягом минулої доби завдала по ворогу 24 удари. Під ураження потрапили 17 районів зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, а також сім позицій ППО. Сили оборони на різних напрямках, збили літак Су-25, БпЛА “Ланцет-3” та чотири “Орлани-10”.

Воїни ракетних військ і артилерії уразили п’ять пунктів управління, два райони зосередження живої сили, озброєння і військової техніки, два склади боєприпасів, два ЗРК та район вогневих позицій артилерії окупантів.