Путін боїться отримати по морді у прямому ефірі на саміті G-20

Коментарi:

Одна з ймовірних причин відмови диктатора летіти на Балі

Російський диктатор путін категорично не хотів би зустрічатися з президентом Зеленським на Балі, але ця зустріч навряд чи в рамках саміту могла відбутися.

Російський диктатор донедавна вважав за необхідне свою особисту присутність на саміті Великої двадцятки. На даний момент візит президента РФ на Балі знаходиться на стадії обговорення та досягнення домовленостей. Про це пише Generall SVR.

«Поїздка на захід такого рівня повинна була продемонструвати елітам усередині Росії та зовнішньополітичним колам, що сумніваються, що Путін активний, не дивлячись на проблеми, впевнений у перемозі, прийнятний як партнер з переговорів для частини світових лідерів (не повний ізгой), і здатний впливати і підтримку у вирішенні проблем голоду та гуманітарних місій для найбідніших країн. Та й просто бути прийнятим у суспільстві 20 лідерів світових держав уже піднімає розтоптаний авторитет Путіна трохи вище за плінтус. І це не кажучи про можливість особисто поспілкуватися з Байденом, Сі, Шольцем або, на крайній випадок, із Макроном», – пише телеграм-канал

За його даними, «путін категорично не хотів зустрічатися із Зеленським, але ця зустріч навряд чи в рамках саміту могла відбутися». Зазначається, що основна проблема для участі путіна у подібних заходах – це безпека. Забезпечити належний рівень на Балі неможливо.

«Ризик стати об'єктом замаху зростає у рази. Але навіть не це зупиняє президента Росії сьогодні (...), є інша, більш дійсна причина. Кілька тижнів тому путіну надійшла доповідь по лінії СЗР, в якій містилася інформація про бажання одного з лідерів країн, учасника саміту, вдарити Володимира путіна відкритою долонею по обличчю під час особистої зустрічі, демонструючи таким чином своє ставлення до нього як до військового злочинця та негідника. Більше того, ця людина сказала досить відкрито у своєму оточенні, що готова шукати особистої зустрічі з Путіним на саміті навіть в обхід протоколу», – пише генерал СЗР.

За даними каналу, ризикнути бути приниженим, отримавши прилюдну ляпас Путін не готовий.

«Зараз, у тому числі через організаторів саміту, путін намагається отримати гарантії не перетинатися зі своїм можливим кривдником, але поки що однозначних гарантій немає, а в такому разі ризик, на думку російського президента, не виправданий», – резюмували на каналі.