Пляшечку не здавайте: глава «сил спецоперацій» Білорусі став посміховиськом у мережі

Коментарi:

Хвиля інформації про загрозу з боку Білорусі спонукала українців звернути увагу на командувачів військ РБ. Розшукавши в мережі фото командувача Сил спеціальних операцій Білорусі генерал-майора Вадима Денисенка, користувачі були шоковані його зовнішнім виглядом.

Український активіст Сергій Стерненко порівняв знімки поплічника Лукашенка та командувача ССО України Віктора Хоренка. Він опублікував колаж двох фото у Twitter.

Порівняння викликало у користувачів гомеричний сміх і породило купу мемов та фотолжаб.

Справа в тому, що в першу чергу впадає в око величезна різниця між підтягнутим українським керівником ССО, вигляд якого випромінює здоров'я, фізичну силу та загартованість, і пошарпаним і схожим на п'яницю з досвідом його білоруським «колегою».

Стерненко зізнався, що й сам спочатку не повірив у те, що побачив голову ССО Білорусі. Він іронічно зазначив, що, мабуть, ця абревіатура у сусідів розшифровується як "Сили спиртових операцій".

Користувачі мережі також не змогли пройти повз головний убір Денисенка, який можна порівняти з «вертолітним майданчиком». Крім того, вони звернули увагу на «вагітний» живіт білоруського військового – у мережі жартують, що Денисенкор «з'їв ССО».