Макрон знову телефонував Путіну і вислухав натяки на ядерний удар

Коментарi:

За даними журналістів, Еманнюель Макрон був стривожений коментарем путіна під час телефонної розмови.

Слова глави кремля пролунали як однозначний натяк на те, що він може влаштувати ядерний вибух на сході України і не зачепити Київ.
За даними журналістів The Sun, путін нібито заявив у розмові з Макроном, що ядерні удари по Хіросімі та Нагасакі, які призвели до закінчення Другої світової, довели, що для перемоги не потрібно неодмінно руйнувати великі міста.
Таке попередження від путіну пролунало на тлі загроз тактичною ядерною зброєю від інших російських політиків.
За даними джерела, Макрон був стурбований цим коментарем.
"Це прозвучало як дуже однозначний натяк на те, що путін може влаштувати ядерний вибух на сході України, і при цьому не зачепити Київ", – заявило джерело, додавши, що це прозвучало як новий випад.
Джерела в уряді Франції повідомили, що президенти двох країн безперечно обговорювали ризики, пов'язані із застосуванням ядерної зброї.
"Диктатор хоче донести посил про те, що він розглядає всі можливі сценарії, відповідно до російської військової доктрини, пов'язаної з ядерною зброєю", – пояснило джерело.
Під час американських бомбардувань у серпні 1945 року загинуло понад двісті тисяч людей.
Нагадаємо, що Медведєв раніше заявив, що повернення територій Україні призведе до застосування ядерної зброї та світової війни. І нібито повна і беззаперечна перемога Росії врятує світ від світової катастрофи.