Кримський міст закривають – пошкодження дуже серйозні

Коментарi:

Керченський міст окупанти думають ремонтувати до вересня 2023-го, якщо звичайно, на той час їх не витурять з півострова.

Окупанти закрили рух мостом.

Пошкодження Кримського мосту виявилися значно серйознішими, ніж заявляла раніше Москва. Потрібно міняти не лише зруйновані смуги, а й сусідні, а також частину мосту під залізничним полотном.

Розібрано чотири зруйновані прольоти, які окупанти спробують відновити до 20 грудня. При відновленні зруйнованої частини демонтуються чотири сусідні прольоти, вибух деформував і їх. А ось їх планують відновити лише до 30 березня.

Залізнична гілка внаслідок вибуху та пожежі перетворилася на одноколійну: другою з них не можна їздити. Два прольоти доведеться демонтувати. Їх планується відновити лише за рік – до 15 вересня 2023-го . Якщо, звичайно, на той час, окупантів не поженуть з Криму.

Все це серйозно порушує постачання російського угруповання у Запорізькій області та на східному березі Херсонщини.

А поки що окупанти заявили про закриття руху Кримським мостом.

«8 листопада рух автомобілів Кримським мостом буде зупинено у зв'язку з проведенням технологічних робіт», – написав «глава Криму» Аксьонов (кримінальне прізвисько Гоблін).

Місцевих просять "не планувати поїздки" з Криму, а вантажним автомобілям рекомендують "вибирати маршрут через "нові території Росії".