На Південнобузькому напрямку 300 окупантів поселилися в дитсадку і школі, – ранкове зведення Генштабу ЗСУ

Коментарi:

Інформація на ранок 4 листопада.

Розпочалась 254 доба героїчного протистояння української нації.
Противник завдав чотири ракетних та 28 авіаційних ударів, здійснив 45 обстрілів з РСЗВ.

На Південнобузькому напрямку вогневого ураження зазнали 25 населених пунктів вздовж лінії зіткнення. Ворог продовжував повітряну розвідку. здійснив 30 вильотів БпЛА.

Автошляхами Херсонської області відзначається посилений рух вантажних та легкових автомобілів з награбованим майном. Значні пограбування відбуваються у Бериславі та прилеглих населених пунктах. Зокрема, з підприємств обслуговування електромереж вивозиться майно та ремонтна база.

В Тополівці окупанти використовують в якості “живого щита” місцеву школу та дитячий садок, де розмістилось триста солдатів з технікою.

Авіація Сил оборони протягом минулої доби завдала по ворогу 21 удар. Під ураження потрапили 20 районів зосередження озброєння та військової техніки, а також позиція ППО, збито три БпЛА “Shahed-136”.

Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони за добу уразили пункт управління ворога, чотири райони зосередження живої сили, озброєння і військової техніки, склад боєприпасів, станцію радіоелектронної розвідки, мінно-вибухові загородження та інші важливі військові об’єкти противника.

У Владивостоці влада готується до можливих протестних проявів серед місцевого населення, яке висловлює невдоволення через мобілізаційні заходи та великі втрати представників регіону на війні в Україні.