ЗСУ завдали ударів по базах окупантів уздовж Дніпра: від Нової Каховки до Голої Пристані

Коментарi:

2 та 3 листопада на Херсонщині знову було неспокійно для окупантів. Спочатку українська артилерія в черговий раз відпрацювала Антонівським мостом, а пізніше Новою Каховкою та Голою Пристанню.

У Голій Пристані були «прильоти» щодо позицій ворога, а також будівлі адміністрації, де знаходилися представники окупаційної влади, повідомляє dialog.ua.

Джерело повідомляє, що у Голій Пристані українська артилерія обстріляла позиції ворога, які були вздовж берегової лінії. Ще у жовтні окупанти почали зводити нову оборонну лінію вздовж берега. Переважно це окопи.

Вночі були «прильоти» за понтонною переправою російських військ у Львові та в районі Тягинки.

Також уночі у Новій Каховці була пожежа в районі шлюзу. Журналісти-розслідувачі з OSINT повідомляють, що пожежа не була загашена і до ранку 3 листопада. Хоча «прильоти» було зафіксовано ще 2 листопада близько 19:00. На супутникових фото видно, що більшість тимчасових мостів, які навели окупанти, було знищено.

Також 2 листопада було мінімум 8 «прильотів» Антонівським мостом у Херсоні. Політолог Володимир Молчанов повідомив, що в результаті було знищено баржу, яку окупанти використали для переправи.

А на стадіоні «Спартак» було знищено систему ППО «С-300». Водночас колаборант Стремоусов заявив, що протягом найближчих двох тижнів розпочнуться вуличні бої у самому Херсоні.