Біля селища Первомайське на Миколаївщині знищено майже 60 окупантів, – ранкове зведення Генштабу ЗСУ

Коментарi:

Інформація станом на ранок 3 листопада.


Розпочалася 253 доба героїчного протистояння української нації.

Протягом минулої доби противник завдав три ракетних та 24 авіаційних удари, здійснив 80 обстрілів з РСЗВ.

Ударів російських окупантів зазнали райони Тернові Поди на Миколаївщині. Загалом, на Південнобузькому напрямку обстріляно 30 населених пунктів вздовж лінії зіткнення.

Російські окупаційні війська продовжують примусову “евакуацію” населення на тимчасово зайнятих територіях Запорізької та Херсонської областей. Їй підлягають мешканці населених пунктів уздовж лівого берега річки Дніпро від населеного пункту Велика Знам’янка Запорізької області до Нової Каховки на Херсонщині.

Окупанти продовжують викрадення та вивезення автомобілів швидкої допомоги і обладнання з лікарень з населеного пункту Гола Пристань до Скадовська.

Підтверджено ураження противника за попередні дні. Так, у населеному пункті Первомайське Миколаївської області знищено майже 60 військовослужбовців.

Авіація Сил оборони минулої доби завдала по ворогу 21 удар. Під ураження потрапили райони зосередження озброєння та військової техніки, а також позиція засобів ППО. Збито 10 ударних дронів “Shahed-136” та “Орлан”.

Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони, за добу, уразили п’ять районів зосередження живої сили, озброєння і військової техніки, два склади боєприпасів та три інших важливих військових об’єкти противника.