Три причини полюбити худі Nike

Коментарi:

Вже кілька років поспіль худі не зникають із модних показів. Вони міцно осіли на подіумах і активно з'являються у стрітстайл-хроніках. Враховуючи це купити худи Найк потрібно всім чоловікам, які цінують свій комфорт і люблять стильний, але ергономічний одяг.

Кофти відмінно підійдуть і для тренувань у парку, і для прогулянок. Знайти потрібні моделі з останніх колекцій можна на megasport.ua.
Екофрендлі або перероблені матеріали

Nike – одна з провідних компаній ринку спортивного одягу, який шукає альтернативні технології у виробництві. Тренд на екологічність речей з'явився давно, але поступово розвивається та набирає обертів. Худі бренда Найк теж зроблено з урахуванням цих тенденцій – близько 78% одягу містять перероблені волокна.

Крім цього, на виробництві бренд шукають альтернативні матеріали, переробляють поліестер. Під час виготовлення одягу зменшують кількість спожитого вуглекислого газу. Знижується кількість викинутих в атмосферу та воду речовин.
Корисні технології

Власні запатентовані технології мають усі великі виробники. У виготовленні одягу Nike задіяні такі:

  • Dri-Fit – на основі мікрофібри для виведення вологи на поверхню;
  • Dri-Fit UV – виведення вологи та захист від ультрафіолетового випромінювання;
  • Therma-Fit – у демісезонних речах для захисту від негоди.

Інноваційні матеріали підходять і для активного спорту, і для звичайного носіння. Вибирайте комфорт в одязі разом із Найк.
Базові відтінки та приємний дизайн

Особлива подяка дизайнерам Nike. Одяг виконаний у базових відтінках. Тут і універсальний чорний, і приємний сірий, ніжний молочний. Чоловіки можуть підібрати будь-яку кофту під свій типаж та знайти ідеальну модель на всі випадки життя.

Для любителів контрастів та яскравих поєднань є й інші відтінки. Наприклад, Nike M Nk Df Hdie Po Swsh у бордовому відтінку або Nike M Nk Df Hdie Po Swsh у блакитному. Гарний дизайн поєднується з ергономічністю, якісною фурнітурою та зручною посадкою на тілі.