Випущено партію пляшок з водою, якою щодня тече з кранів в квартирах прифронтового Миколаєва

Коментарi:

Напевно, багато хто чув, що у кожного жителя Миколаєва з крана тече солона вода, але мало хто з не миколаївців має уявлення про те, яка це вода.

«Ми вирішили, що краще один раз спробувати, ніж сто разів почути, та випустили лімітовану партію прифронтової води. Спробуйте почистити зуби чи помити голову. Відчуйте себе жителем півдня! Ідея: Тетяна Колесніченко та Любомир. Дизайн:Сергій Шевченко. Дата розливу: Велесова ніч 2022 року. Вартість пляшечки – 100 грн. Об'єм – 200 мл. Усі гроші на ЗСУ», – написав Любомир Борода.

А Сергій Шевченко нагадав, що в Миколаїв подавалась дніпровська вода з Херсонскої області. Але після того як розбили водопровід, по місту пустили воду з Південного Бугу. «Це технічна солона вода, яку не можна пити, якою не можна прати чи митись. Її практично неможливо вживати, як практично неможливо жити в Миколаєві, який вже дев’ять місяців перебуває під щоденним бомбардуванням окупантів.
Але люди там досі живуть, воюють, працюють і допомагають армиії. Миколаїв стримує натиск ворога, і якщо в вашому місті відносно спокіно, пам'ятайте, це завдяки ЗСУ, Миколаєву і його героїчним мешканцям. Шоб хоч трохи відчути смак сьогодення Миколаїва (не пийте це), або проста зафіксувати історичний момент, в вас є шанс придбати цю воду в якості сувеніру. Усі гроші підуть Миколаїв Military Support на придбання всякого для ЗСУ.
Незабаром в Миколаїв відновиться нормальне водопостачання, а ці сувеніри будуть коштувати на світових аукціонах по 1 000 000 000 євро», – вважає Сергій Шевченко.