ЗСУ вдарили по скупченню окупантів біля Снігурівки на Миколаївщині

Обстановка на півдні Україні – підсумок 31 жовтня.

Протягом бойового дня ворог завдавав ударів по територіальних громадах в Баштанському та Миколаївському районах, обстрілював нещодавно звільнені населені пункти Бериславського району.

Ворог активно проводить повітряну розвідку, в тому числі використовує і безпілотники, які повертаються на базу. Але в ході виконання розвідзавдання, такі ворожі дрони, як «Ланцет», ще й скидають вибухівку. Саме так атаковано ворогом сьогодні Миколаївський район. Людських втрат нема.

По звільнених населених пунктах північної Херсонщини ворог гатив з важкої артилерії та реактивної системи залпового вогню «Град». Пошкоджено кілька будівель та автівок. Без людських втрат.

Надвечір силами протиповітряної оборони у небі над Бериславським районом Херсонщини знищено два гелікоптера Ка-52 «Алігатор».

Нашою армійської авіацією влучно атаковано скупчення особового складу окупантів на опорному пункті в районі Снігурівки. Артилеристи та ракетники Сил оборони завдавали ударів по позиціях ворога та районах зосередження ворожих сил. Виконано 180 вогневих завдань. Вороже військо зменшилось на 21 рашиста. Демілітарізовано одну автівку та міномет.

У готовності до застосування ракетного озброєння в акваторії Чорного моря перебуває один носій високоточних крилатих ракет, споряджений вісьмома «Калібрами». Загальна чисельність корабельного угруповання ворога у Чорному морі становить сім кораблів та катерів, які продовжують маневрування уздовж південного узбережжя Криму.