У Раків гроші потечуть крізь пальці, а Скорпіонам радять не зраджувати свою половинку

Коментарi:

Астропрогноз на останній осінній місяць

ОВЕН (21.03-20.04)

У листопаді у Овнів з'явиться бажання щось змінити у навколишній обстановці, але це може викликати сумнів у ваших близьких та відмову у здійсненні намічених перетворень. У фінансових питаннях не варто витрачати гроші, які несподівано прийдуть до рук. Особисте життя на початку листопада буде непростим. Ви можете посваритися з коханою людиною, стати жертвою обману чи інтриги. Не ведіть із партнером розмов на спірні теми. Самотні представники цього знаку можуть повернути колишні стосунки. Овни мають не найпотужніший імунітет, тому в листопаді можливі застудні захворювання, висока температура.

+ 1, 5, 8, 13, 14, 24
– 7, 11, 18, 19, 20, 21

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05)

У листопаді Тельцям найкраще проводити вільний час у звичній домашній обстановці. Головне – не піддаватися негативу. Будьте обережні під час укладання домовленостей та угод. У сфері професійної діяльності цього місяця краще не квапити події – нехай усе йде своєю чергою. Фінансове питання вас турбувати не повинно. Грошей вистачить задоволення всіх розумних бажань. Особисте життя сімейних Тельців приноситиме лише радість. Розбіжності зійдуть нанівець, образи зникнуть. Самотнім не варто скромничати та недооцінювати свої сили. Ви неодмінно привернете увагу того, хто вам подобається. Щоб зберегти здоров'я, слід уникати серйозних фізичних навантажень на серцево-судинну систему.

+ 1, 5, 9, 12, 16, 26, 29
– 4, 7, 11, 19, 20, 24

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06)

У листопаді Близнюки вимагатимуть від оточуючих підвищеної уваги до себе, дратуватимуться з приводу, розмовлятимуть у неприпустимому тоні. На роботі все буде благополучно, якщо ви налаштуєте себе на успіх, і не болісно реагуватимете на людей, які захочуть вас вибити з колії. Щодо фінансів, то Близнюки, завдяки своїй імпульсивній натурі, можуть вплутатися у справу, не продумавши заздалегідь усі ходи. І тут є ризик матеріальних втрат. У особистому житті Близнюкам, які перебувають у шлюбі, доведеться поборотися зі спокусою. Віддайтеся на сто відсотків своїй другій половинці і не шукайте проблем. Вільним – не варто заводити нових знайомств, оскільки, найімовірніше, вони не переростуть у серйозні стосунки. Не варто переїдати, вживати жирну їжу, щоб хронічні захворювання не нагадали про себе.

+ 1, 4, 5, 9, 14, 18, 28
– 7, 11, 16, 19, 20, 25

РАК (22.06-23.07)

Останній осінній місяць для Раків означає холод лише за вікном, а в душі – творчий вогонь. Світила обіцяють вам позитивний та активний місяць. Ваш оптимізм та натхнення дозволять вдало вирішити будь-яке виробниче завдання. У фінансовому плані ситуація парадоксальна: і гроші надходитимуть, але й постійно з'являтиметься несподівана стаття видатків. Переговори будуть складно даватися через психологічний дискомфорт і бюрократичні зволікання. Але інтуїція допоможе правильно і вигідно собі зорієнтуватися. У листопаді Раки налаштовані на кохання та романтику. Особисте життя подібне до повної чаші, де всіх почуттів у надлишку. Відносини з коханою людиною та з дітьми надихатимуть та радуватимуть. У другій половині місяця ложку дьогтю у сімейні стосунки додадуть старі образи та розбіжності.

+ 1, 6, 14, 16, 25, 26, 29
– 3, 9,13, 18, 22, 30

ЛЕВ (24.07-23.08)

У листопаді у Львів проблем поменшає, якщо вони прислухаються до старших родичів. Деякий спад активності спостерігатиметься наприкінці місяця. Щодо фінансів, то в листопаді – це болюче питання. Ситуація покращиться, якщо зміните своє ставлення до роботи. В особистому житті через образ та капризів можете викликати напруження емоцій та почуттів. Намагайтеся взяти себе в руки. Пам'ятайте, що кохана людина хвилюється за вас, і їй нелегко вислуховувати ваші скарги та зауваження. Продуктивна розмова потрібна вам обом наприкінці місяця. Щоб уникнути проблем зі здоров'ям, необхідно менше часу проводити в людних місцях, одягатися за погодою та дотримуватись правил особистої гігієни.

+ 4, 5, 8, 9, 18, 23
– 1, 3, 10, 12, 20, 28, 30

ДІВА (24.08-23.09)

У листопаді Діви можуть відчути, що оточуючі менш уважні до них або взагалі не помічають їх. Остерігайтеся фінансових авантюр, не беріть у борг. У кар'єрній діяльності обставини можуть завадити реалізувати те, що було намічено. Зберіться і постарайтеся отримати вигоду з того, що відбувається. В особистому житті Дівам, які перебувають у шлюбі, зірки радять обговорити зі своєю другою половинкою важливі сімейні справи. Проявіть турботу та терпіння – методично та коректно пояснюйте, підказуйте, спрямовуйте. Щодо здоров'я: ваше самопочуття безпосередньо залежатиме від настрою. Головне завдання в цей період – намагатися всіма силами перемогти негативні емоції, що виникають.

+ 6, 10, 12, 21, 22, 26
– 2, 4, 13, 14, 24, 30

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10)

Терези в листопаді рішуче налаштовані на зміни. Можна розпочати ремонт або перестановку. Ситуація на роботі складається не зовсім сприятливо. Поводьтеся спокійно, зберігайте терпіння і не відмовляйтеся від розумних компромісів. У фінансових питаннях ви отримаєте хороший дохід завдяки раніше укладеним угодам та інвестиціям. В особистому житті постійні стосунки можуть стати дещо напруженими. Поясніть спірні моменти. Це краще, ніж жити у атмосфері недовіри. Вільним Терезам необхідно частіше радувати себе спілкуванням з друзями, відвідуванням виставок. Знайомства під час цікавих заходів подарують нові почуття. Щодо здоров'я – необхідно бути готовими до того, що зміни погоди можуть сильно вплинути на самопочуття.

+ 1, 8, 9, 13, 14, 24
– 4, 6, 15, 17, 25, 26

СКОРПІОН (24.10-22.11)

Скорпіонам у листопаді варто більше часу присвячувати собі та втіленню своїх планів. Не треба турбуватися, якщо ви поки що не знайшли собі пару. Відсутність партнера дозволить зайнятися своїми проектами. Зміцніть цього місяця фінансовий фундамент. У професійній галузі вам слід працювати якісно та з душею. Відриватися від колективу зірки вам не радять. У фінансових питаннях необхідно виявляти обережність. В особистому житті Скорпіонам, які перебувають у шлюбі, зірки радять відмовитися від думки розвитку романтичних відносин на стороні. Скорпіонам, у яких стосунки тільки зав'язалися, не варто дотримуватися приказки «у коханні всі засоби хороші». У цей період ваш організм буде вразливий до простудних захворювань та переохолодження.

+ 2, 3, 10, 12, 16, 25, 30
– 1, 6, 9, 18, 27, 28

СТРІЛЕЦЬ (23.11-21.12)

У листопаді у Стрільців буде спокуса робити все по-своєму, а це може не сподобатися оточуючим вас людям. У професійній сфері можете висувати нові пропозиції та розвивати бурхливу діяльність. У фінансових питаннях необхідно уникати спекуляцій, азартних ігор. В особистому житті Стрільці будуть відчувати сильну потребу у стабільних відносинах, без сварок, інтриг та суперечок. Ваш партнер постарається зробити все можливе для того, щоб ви відчували себе захищеними від життєвих негараздів і не потребували нічого. Щодо здоров'я необхідно пам'ятати, що підвищені навантаження можуть не найкраще позначитися на самопочутті. Більше відпочивайте та по можливості відкладіть важливі справи.

+ 1, 5, 13, 14, 18, 28
– 2, 7, 11, 20, 22, 30

КОЗЕРІГ (22.12-20.01)

У листопаді Козеріг може покластися на допомогу та думку партнерів, а якщо вони запропонують новий проект, спробуйте об'єднати зусилля. Ретельно вибирайте союзників, об'єктивно оцінюйте свої та чужі можливості, у всьому дотримуйтесь справедливості. Листопад – чудовий час, щоб зайнятися вирішенням своїх фінансових питань. Будь-які грошові операції зараз виявляться дуже вдалими. Сумніви Козерога в тому, що друга половинка трохи охолола, не варті й виїденого яйця. Вам потрібне емоційне підживлення: не заганяйте себе в кут, інакше можете наламати дров в особистому житті. Рекомендується підтримати роботу щитовидної залози – вживайте більше йодовмісних продуктів.

+2, 9, 12, 20, 22
– 4, 5, 14, 18, 26, 28

ВОДОЛІЙ (21.01-19.02)

Листопад для Водоліїв стане цілком продуктивним місяцем. Перестаньте нервувати. Так, на початку осені ви наламали дров, але настав час брати ситуацію під контроль. Якщо ви образили друга, шукайте шляхи примирення. У професійній діяльності вам буде шанс укласти вигідні угоди, реалізувати проекти, які в майбутньому принесуть прибуток. Матеріальний стан хоч і буде стабільним, але спробуйте вкласти гроші у розвиток своєї справи чи спонсорувати відомий проект. У ці сірі дні осені може здатися, що стосунки з коханою людиною остаточно потьмяніли. Не варто марудити, краще обговоріть з ним наболілі питання, і все налагодиться. Якщо ви перебуваєте в шлюбі, то будьте ввічливими та лагідними з партнером, робіть коханій людині подарунки. У листопаді збільшується небезпека вірусних інфекцій. Уникайте перебування в багатолюдних місцях, більше на свіжому повітрі, приймайте вітаміни.

+ 2, 10, 11, 17, 18, 23, 30
– 6, 7, 9, 14, 25, 28

РИБИ (20.02-20.03)

Листопад пройде для Риб непогано, але вам захочеться сперечатися з усіма, що, безперечно, є помилкою. У професійній діяльності не робіть необдуманих вчинків. Один неправильний крок, і ви можете втратити все, що будували протягом довгого часу. Щодо фінансів листопад буде під знаком невизначеності. В особистому житті вас переповнює почуття образи та невдоволення своїм партнером. Щоб не загострювати ситуацію, проаналізуйте свої думки та дії, заспокойте свого обранця. Здоров'я буде затьмарене стресом та занепадом сил. Намагайтеся не перенапружувати нервову систему.

+ 6, 7, 10, 12, 21, 26
– 1, 8, 15, 18, 19, 28