Візит заступника міністра МОЗ до Миколаєва: обговорили фінансування та оперативне вирішення проблем медустанов прифронтового регіону

Коментарi:

У суботу, 29 жовтня, на Миколаївщині з робочим візитом побував перший заступник міністра охорони здоров'я Олександр Комарида.

Про це повідомив заступник начальника Миколаївської обласної військової адміністрації Юрій Гранатуров.

У рамках візиту відбулася робоча нарада з головними лікарями миколаївських медустанов щодо формування бюджету на наступний рік та отримання пакетів НСЗУ.

Також Олександр Комарида вручив заслужені нагороди представникам медичної спільноти, яка у воєнний час героїчно виконує свої обов'язки.

«Спілкування було суто діловим та ефективним. Олександр Комарида відвідав кілька лікувальних закладів Миколаївської області, де ознайомився з тим, як встановлюється унікальне обладнання, отримане через Міністерство охорони здоров'я та придбане коштом державної субвенції та світового банку», – зазначив Юрій Гранатуров.

У цих лікарняних закладах поспілкувалися з критичних питань та їхнього швидкого вирішення. Усі керівники медичних закладів обговорили із першим заступником Міністра охорони здоров'я України важливі для них теми згідно з напрямом діяльності лікарняних закладів.