Спонсор купив Миколаєву два бетонні укриття на зупинки громадського транспорту (фото)

Коментарi:

На запит Миколаївської обласної військової адміністрації Донбаська паливно-енергетична компанія, що належить Систем Кепітал Менеджмент Ріната Ахметова (ДТЕК ВДЕ), купила для Миколаєва два укриття.

Такі бетонні притулки мають необхідну сертифікацію, армовані та здатні захистити від уламків чи вибухової хвилі. Кожна з них розрахована на 15 місць для короткострокового перебування.

«ДТЕК ВДЕ системно надає гуманітарну допомогу Миколаївщині, зокрема обласному центру, а також Коблевській та Березанській громадам. Обсяг допомоги вже становив понад 16 млн грн. Тому і цього разу ми не залишилися осторонь», – заявив директор ДПЕК Тилігульська вітроенергостанція Олег Соловей.

Притулку оформили відомі київські художники Віталій Гідеван та Олена Нойна з урахуванням.

Як зазначив Віталій Гідеван, це найшвидший проект художників – на підготовку пішов один день, а ввечері вони вже були у поїзді до Одеси.

«На першому малюнку дитина, яка запускає у плавання кораблик. Малюнок про мирне майбутнє, де кожна дитина може без страху гуляти на вулиці та насолоджуватися восени. На другому малюнку зображено дівчину на березі нашого Чорного або Азовського моря. Де спокійно можуть відпочивати туристи, а родина зустрічає своїх захисників. Одна риса, яка поєднує ці два малюнки – це вітрові електростанції, які ми обов'язково відбудуємо, адже світло завжди переможе!» – сказав він.