Окупанти вдарили по Очакову та Березнегуватому, в Новій Каховці інтернет замінили гучномовцями, – вечірнє зведення Генштабу ЗСУ

Коментарi:

Інформація на шосту вечора 30 жовтня російського вторгнення

Триває 249 доба героїчного протистояння української нації.

Противник завдав три ракетних та один авіаційний удар, здійснив 30 обстрілів з РСЗВ.

Ворожих ударів зазнали 15 населених пунктів. Серед них – Куп’янськ Харківської області та Березнегувате і Очаків на Миколаївщині.

У Новій Каховці, з 29 жовтня відключений інтернет, через гучномовці поширюють інформацію про необхідність виїзду з області протягом 48 годин через нібито загрозу ракетних ударів з боку ЗСУ. Першочерговій так званій “евакуації” підлягає медперсонал місцевих лікарень та оперативні служби міста. Окупаційна влада видала указ, що зобов’язує підприємців розпродати весь продовольчий товар та закрити магазини і ринки з 1 листопада.

Ворог здійснює підготовчі заходи щодо відведення артилерійських підрозділів з правобережної частини Херсонської області.

Авіація Сил оборони протягом доби завдала по ворогу п’ять ударів: один – по району зосередження озброєння та військової техніки, два – по взводних опорних пунктах, а також два – по позиціях комплексів протиповітряної оборони противника.

Підрозділи ракетних військ і артилерії за добу уразили один пункт управління .