Трупи 27 кадирівців із села Джалка запакували у зелені мішки під Херсоном та відправляють додому

Коментарi:

Як відомо, пізно ввечері 24 жовтня українська реактивна артилерія завдала прицільних ударів за місцем дислокації кадирівців у селі Каїри на Херсонщині.

За інформацєю, що надійшла спочатк, в результаті удару по базі т. зв. «нафтополка» було знищено не менше 40 кадировців, ще близько 60 отримали поранення.

Однак після розчищення завалів кількість трупів побільшало. Точних даних немає, але, як повідомляють джерела в Чечні, йдеться як мінімум про 60 убитих (а за іншими даними ліквідовано від 80 до 100 маріонеток).

Лише з одного села Джалка у Гудермеському районі 27 трупів кадировців.

Тим часом, повідомляють, що дислокацію кадировців вдалося встановити за метою даних відео, яке кадировські тик-токери залили в мережу. За іншими даними, це відео було в телефоні, який потрапив до рук бійців ЗСУ при відступі путінських піхотинців на Херсонському напрямку.

Шокований великими втратами маріонеткової банди в Україні Кадиров виклав на своєму телеграм-каналі пости, один за одним, із сумбурними погрозами «стерти з лиця землі українські міста» та обіцянками «захопити Одесу та Київ».

Тим часом стало відомо, що кадировці направили в Україну групу жінок, які служать у маріонетковій міліції. Поки не ясно, в якому статусі їх туди направили, і чим вони там займатимуться.