Міноборони рф заявило, що «бавовну» в Севастополі влаштували морські котики з Очакова і британці

Коментарi:

Російське мінооборони заявило, що о 4.20 було атаковано кораблі Чорноморського флоту, що перебували на зовнішньому та внутрішньому рейдах пункту базування Севастополя.

І нібито готували цей «теракт» військовослужбовці українського 73-го спеціального центру морських операцій під керівництвом британських фахівців, які перебувають в Очакові Миколаївської області.

Нібито підрозділи ВМС Великобританії, які навчали очаківських "морських котиків", брали участь у плануванні, забезпеченні та реалізації терористичного акту в Балтійському морі 26 вересня ц. р. з підриву газопроводів «Північний потік-1» та «Північний потік-2».

Британський депутат-консерватор та голова Спеціального комітету з оборони Тобіас Еллвуд вже заявив, що звинувачення Великобританії у підриві газопроводу "Північний потік" – "навмисна провокація", спрямована на ескалацію напруженості за межі України.

Він також попередив, що Великобританія має чекати на подальші дії з боку рф після того, як вона розпочала операцію "під чужим прапором".

"Виставивши цей "фальшивий прапор", ми маємо очікувати, що рф тепер "помститься", – вважає Еллвуд.

Раніше Великобританія відкинула звинувачення, заявивши, що рф вигадала історію з підривом з метою "відволікти увагу від їхніх катастрофічних дій щодо незаконного вторгнення в Україну".