Через «незначне пошкодження» тральщика «Івана Голубця» РФ виходить із «зернової угоди»

Коментарi:

У рф заявили про завершення участі в "зерновій угоді".


"Москва припиняє участь у реалізації "зернової угоди" після теракту, вчиненого київським режимом за участю фахівців Великобританії проти кораблів Чорноморського флоту та цивільних судів", – повідомляє пропагандистське видання РИА Новости з посиланням на міноборони Росії.
З ранку 29 жовтня у міноборони РФ заявили, що українські безпілотники нібито атакували російські кораблі у Севастопольській бухті.
Як стверджують у російському міноборони, "в атаці київського режиму було задіяно 9 безпілотних літальних апаратів та сім автономних морських безпілотників".
"Незначне пошкодження отримали морський тральщик "Іван Голубець", а також бономережне загородження в бухті Південна. В результаті вжитих заходів силами кораблів Чорноморського флоту всі повітряні цілі були знищені", – запевняє російська сторона.
Однак у ЗМІ з'явилася інформація, що щонайменше три кораблі, які є носіями "Калібрів", зокрема фрегат "Адмірал Макаров", пошкоджені внаслідок вибухів у Севастополі. Є ймовірність, що кілька кораблів не пошкоджено, а потоплено.