П'ять нових реаномобілів передали благодійники миколаївській лікарні №5

Коментарi:

Миколаївській міській лікарні №5 передали п'ять нових карет "швидкої" з усім необхідним для надання першої медичної допомоги.

У четвер, 27 жовтня, волонтери БТ «Міжнародний благодійний фонд допомоги дітям-сиротам «Надія» доставили автомобілі до медичного закладу Миколаєва з Європи.

За словами засновника благодійного фонду Михайла Захарченка, така допомога стала можливою завдяки проекту «Підтримай себе – підтримай Україну». У рамках якого було зібрано кошти, за які закуплено реанімобілі, оснащені необхідним обладнанням. Зокрема, кардіографами, дефібриляторами, надміцними ношами тощо.

Реанімобілі також оглянув начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім та подякував усім, хто приєднався до допомоги.

«У нас є постійні втрати через обстріли. Автомобілі теж виходять із ладу, тому це поточна потреба для нас. Зараз нам також потрібні засоби індивідуального захисту, у тому числі протигази. Щодо загального, то потреба у вантажівках та зимовій гумі», – сказав Віталій Кім.

Зазначимо, БО «Міжнародний благодійний фонд допомоги дітям сиротам «Надія» раніше вже передавав медичне обладнання для Миколаєва, гуманітарну допомогу, автобуси для евакуації до західних регіонів тощо.

Після військового вторгнення фонд додав до своєї роботи напрям, орієнтований на допомогу медичним установам та цивільному населенню. За 8 місяців координатори фонду у співпраці з бізнесом доставили реалізували понад 50 ініціатив та проектів різної складності.