На Миколаївщині можливі відключення електроенергії: «Обленерго» розбило споживачів на групи (списки)

Коментарi:

За потреби в області можуть обмежити електропостачання

Нищівні удари по об'єктах електроенергетичної інфраструктури змушують НЕК Укренерго до вжиття кардинальних заходів щодо стабілізації енергосистеми. Один із них – стабілізаційні відключення електроенергії. Ці заходи вже запроваджено в окремих регіонах України. Щойно знадобиться, обмежити електропостачання доведеться і в населених пунктах Миколаївщини.

Це відбуватиметься у послідовності відповідно до розроблених графіків.

«Миколаївобленерго» запевняє, що зробить усе, щоб витримати черговість і тривалість відключень. Вони не повинні перевищувати 4 години поспіль (можлива невелика похибка для перепідключення електропостачання між групами).

Вже зроблено орієнтовне розподілення споживачів по групах у разі стабілізаційних відключень електроенергії по Миколаївській області. Список наближений, щоб ви могли зорієнтуватися, визначити групу споживачів, до якої належите, та стежити за графіком обмеження електропостачання.

Його, як тільки стабілізаційні відключення буде введено і в нашій області, споживачі зможуть знайти на офіційній сторінці «Миколаївобленерго». Поки що його закрито для громадськості у зв'язку з військовим становищем.