Ворог атакував автогаражі під Миколаєвом, невідомі підпалили три гектари очерету

Коментарi:

Минулої доби ліквідовано п’ять пожеж. Три з них виникли в результаті влучення боєприпасів та уламків від них.

О 17:09 зайнялась суха трава та чагарники на відкритій території за межами села Дніпровське Миколаївського району. Протягом години четверо вогнеборців погасили полум’я на площі 2000 квадратних метрів.

Ввечері результаті обстрілу загорілись вісім гаражів в селищі міського типу Первомайське. Вогнеборці пожежу ліквідували о пів на другу ночі на площі 200 кв. м. Врятовано шість поруч розташованих гаражів. Жертв та постраждалих немає.

Вночі 22 жовтня в результаті чергового обстрілу загорівся будинок в селі Лимани Миколаївського району. Під час проведення розвідки на місці виявлено тіло загиблого чоловіка, 1957 року народження. О шостій ранку пожежу ліквідовано на площі 100 квадратних метрів.

Ще дві пожежі не пов'язані із веденням бойових дій.

Через необережне поводження з вогнем загорілась суха трава біля села Виноградне Коблівської територіальної громади. Пожежу ліквідовано о 19.30 на площі 1000 кв. м.

Увечері спалахнув очерет в селі Виноградівка Баштанського району. Пожежу на площі три гектари спричинив підпал.

21 жовтня піротехніки шість разів залучалась для ідентифікації вибухонебезпечних предметів, вилучено 47 боєприпасів, повідомляє Головне управління ДСНС України у Миколаївській області.