На полігон у Рязанській області їздив двійник путіна. Причому, справжній президент росії залишився ним незадоволений

Коментарi:

Президент росії постріляв з гвинтівки і стукнув кулаком по столу

Як повідомлялося, 20 жовтня президент росії володимир путін проінспектував хід підготовки мобілізованих військовослужбовців на полігоні Західного військового округу в Рязанській області. Кадри відвідування верховним головнокомандувачем навчального центру у супроводі Сергія Шойгу поширив телеканал «Зірка» міноборони росії.

Але телеграм-канал "Генерал СВР" (служби зовнішньої розвідки), відомий своїми інсайдами із кремлівських кабінетів, стверджує, що замість путіна на полігон їздив двійник. Причому справжній путін залишився незадоволеним його поведінкою.

За твердженням Генерала, президент вважав, що двійник поводився надмірно метушливо, видаючи непритаманні оригіналу форми поведінки, але путіна вмовили пропустити матеріал для публікації, пояснивши, що, навпаки, вийшло навіть «душевніше» і «людяніше», ніж розраховували.

Двійника охороняли так само, як і оригінал. На дублері був бронежилет прихованого носіння, всіх заходів безпеки було дотримано, включаючи: мінімум контактів із сторонніми, відсутність бойової зброї у всіх непосвячених та утилізацію біологічних відходів, як у путіна. Інцидентів із дублером намагаються максимально уникати, навіть можливість для двійника зробити кілька пострілів із снайперської гвинтівки були предметом непростих обговорень та практично окремою мініспецоперацією.

Можна сказати, що під час появи «двійки» на публіці роботи у служби безпеки президента тільки додається. Як можна помітити по фото та відеоматеріалах з «полігону», основний двійник (всього їх два), практично ідентичний до оригіналу, але має кілька незаперечних переваг. Так, дублер не має онкологічного захворювання, хвороби Паркінсона і не страждає на шизоафективний розлад і, мабуть, після смерті путіна його можна використати якийсь час, – стверджує канал.