АТ «Миколаївгаз» модернiзував мережi для понад 900 клiєнтiв

Коментарi:

Акціонерне товариство «Миколаївгаз» реалізував важливий проект для жителів громади. Газовики здійснили заміну трьох ШГРП та провели секціонування газових мереж населеного пункту. В умовах постійних обстрілів це є критично важливим для стабільного надання послуг клієнтам компанії.

Фахівці АТ «Миколаївгаз» провели заміну одразу трьох газорегулюючих пунктів. Старе обладнання експлуатувалось більше 20 років. На заміну встановлено нові ШГРП виробництва RGC Production. Вони укомплектовані деталями європейського виробництва, які є еталоном якості в газовій галузі. Зокрема, це італійські регулятори Pietro Fiorentini, які вже довели свою надійність в зоні бойових дій.

«Зараз критично важливо підготуватись до опалювального сезону та забезпечити людей можливістю обігріти свої домівки, приготувати їжу. Дякуючи рішучості та наполегливості наших фахівців проєкт був успішно реалізований, – зазначила голова правління АТ «Миколаївгаз» Тетяна Бузовська. – Ми впевнені, що ретельна підготовка дасть позитивний результат на старті та протягом всього опалювального сезону і наші клієнти будуть з теплом.

Також в рамках реалізації проєкту проведено секціонування мереж. Населений пункт розділено на секції – виконано монтаж кранів для можливості перекривати газопостачання у місцях, ймовірних пошкоджень.

Такі роботи дадуть можливість не припиняти послугу всім споживачам і оперативніше виконувати ремонт, що особливо актуально в холодну пору року.

За 2022 рік газовики замінили 21 шафовий регулятор тиску газу та понад 800 будинкових регуляторів, що є запорукою стабільного утримання тиску у мережах та безпечної роботи газового обладнання споживачів.