Вночі в Миколаєві після обстрілу горіли резервуари з олією, в Рибаківці – дерева та сухостій. Фото

Коментарi:

Впродовж доби на території Миколаївської області зареєстровано вісім пожеж, чотири з яких виникли в результаті нічного ворожого обстрілу.

16 жовтня після влучення боєприпасу в будівлю в селі Білозірка Миколаївського району виникла пожежа. О 18.00 її ліквідували на площі 100 квадратних метрів вогнеборці 16 державної пожежно-рятувальної частини.

О 21.58 росіяни атакували дронами-камікадзе м. Миколаїв. Поцілили в будівлю виробничого цеху в Заводському районі міста. Вогнеборці о 23.15 локалізували та о 0.15 ліквідували пожежу на площі 800 квадратних метрів.

О 22.19 після ворожої атаки дронами, загорілись два резервуари з непереробленою олією на території підприємства в Заводському районі. О пів ночі пожежу локалізували та ліквідували на площі 1000 квадратних метрів.

Гасили пожежу 63 вогнеборці за допомогою 13 одиниць техніки.

Ще одна пожежа через обстріли сталась у морській Рибаківці. Горіла суха трава та дерева на відкритій території. О 0.22 її локалізували та о 1:20 ліквідували на площі 5000 квадратних метрів, повідомили в Головному управлінні ДСНС України в Миколаївській області.