Після нічного обстрілу на Миколаївщині двоє загиблих

Інформація щодо ворожих обстрілів у Миколаївській області на 8.30 2 жовтня

Миколаїв
2 жовтня о 3.45 Миколаїв зазнав обстрілу зенітно-ракетними системи С-300. Зокрема, влучання зафіксовані біля двох чотирьохповерхових будинків. Внаслідок чого будинки зазнали пошкоджень, в одному з них виникла пожежа. Також є влучання біля території лікарні. Семеро поранених. Детальна інформація уточнюється.

Миколаївський район
Вночі 2 жовтня внаслідок ворожого обстрілу села Шевченкове дві людини загинуло, частково зруйновано житловий будинок.

2 жовтня у селі Калинівка Воскресенської громади лунали вибухи. Детальна інформація уточнюється.

1 жовтня о 16.35 та 17.20 ворог наносив удари зі 120 мм міномета та реактивної системи залпового вогню «Град» по портовій акваторії та інфраструктурі Очакова. Постраждалих немає.

Баштанський район
2 жовтня о 4.00 обстрілів зазнали околиці села Новоолександрівка Інгульської громади. Постраждалих та руйнувань немає.

1 жовтня були обстріли околиці станції та селища міського типу Березнегувате, сіл Пришиб та Висуньск, Внаслідок обстрілів пошкоджено п'ять приватних будинків. Постраждалих немає.

1 жовтня зафіксовано обстріли села Широке, внаслідок чого зруйновано два житлові будинки та чотири будинки пошкоджено, також влучання були в адмінбудівлю. Постраждалих немає.

У Вознесенському та Первомайському районах день та ніч пройшли відносно спокійно. Про це повідомили в районних військових адміністрацій, Миколаївській облдержадміністрації.