Особливості просування інтернет-магазину

Коментарi:

Маленьким магазинам, які продають одяг, взуття, побутові чи інші товари, особливо складно виживати в умовах війни. Готових робити покупки офлайн в Україні зараз набагато менше, і не скрізь можна утримувати відкриті торгові точки.

Постійні повітряні тривоги, загрози ракетних ударів роблять роботу в офісі не просто некомфортною, а й неможливою. У таких умовах найкращий вихід – повністю перейти до онлайн. Бізнес в Інтернеті зараз ще актуальніший, ніж до війни.

Ті, хто продає, відкривають інтернет-магазини. Це сайти з товарами, їх докладними описами та фотографіями, цінами, можливістю придбання з доставкою поштовими службами. Щоб інтернет-магазин мав більше покупців, його треба розкручувати. Є ефективні заходи для залучення цільової аудиторії та виходу у топ видачі пошукових систем.

Кому подходит SEO продвижение, а для кого это пустая трата денег | Интернет агентство M System

Коли це потрібно

Розкручувати інтернет-магазин зараз потрібно будь-якому власнику, який бажає залучити більше аудиторії та зберегти високі показники продажу навіть під час війни. SEO просування – комплекс заходів щодо просування сайту та підвищення його позицій у пошуковій видачі. Особливо необхідно для новоствореного онлайн-бізнесу. Магазину, одразу націленому на прибуток, потрібно звернутися до СЕО-фахівців одразу після відкриття. Фахівці Wezom проведуть аудит і підберуть відповідну стратегію.

Послугу просування замовляють і для вже існуючих інтернет-магазинів, що працюють давно. Оптимізація потрібна, якщо хочеться розширити цільову аудиторію, зацікавити нових клієнтів. Фахівці допоможуть вибрати та розробити ідею, ефективно розповісти про себе іншим. При цьому проведуть комплексне розкручування згідно з продуманою стратегією.

Вжити заходів щодо просування обов'язково потрібно, якщо хочеться зробити інтернет-магазин популярнішим. За сильної конкуренції, застосування неефективних каналів потрібні нові, якісніші методики. Експерти Wezom залучають індивідуальний підхід, враховують особливості кожного бізнесу. Завдяки професійним технологіям вдасться не лише обійти конкурентів, а й підвищити конверсію.

12 SEO трендов в 2022 году (Которые помогут взять ТОП-1) | SEOquick

Які дії виконуються

Розкрутка інтернет-магазину передбачає цілий комплекс заходів для покращення сайту та підвищення показників продажу. Якщо виконувати всі дії послідовно, точно і правильно, незабаром вдасться залучити більше активних клієнтів. Просування інтернет магазину включає такі заходи:

  • аудит. Перед оптимізацією потрібно розібратися, чому сайт не приваблює покупців або за хорошого трафіку немає продажів. Фахівці проаналізують технічні складові, юзабіліті, знайдуть та виправлять помилки, проблеми у коді, інші недоліки;
  • SEO просування. Коли слабкі місця стають зрозумілими, потрібно усунути чи мінімізувати їх. На етапі СЕО проробляють семантику, програмне забезпечення, інтерфейс, пишуть та створюють цікавий тематичний контент. У результаті інтернет-магазин стає привабливішим для відвідувачів;
  • контекстна реклама. Це показ коротких тематичних оголошень для тих, хто належить до цільової аудиторії. Таких користувачів Інтернету визначають за тематичними запитами в пошуковій системі. Контекстна реклама майже завжди спрацьовує, тому що відповідає темі, що цікавить потенційного клієнта.

Активно застосовується також SMM-просування або розкручування в соціальних мережах. Додатково задіяні таргетована реклама, імейл-маркетинг, прайс-агрегатори. Ціна просування залежить від типу діяльності, розміру сайту та багатьох інших факторів.