Як вибрати саме тепле і комфортне взуття на зиму

Коментарi:

Зима на носі, а це означає, що прийшов час купити свою ідеальну пару черевиків або чобіт. Вибравши модель правильно, ви можете бути впевнені, що вона буде радувати вас не один рік і стане відмінним доповненням до гардеробу.

Компанія Sezon пропонує величезний вибір жіночої https://sezon.ua/ru/zhinoche-vzuttya, чоловічого та підліткового взуття з різних матеріалів. При цьому покупка буде відправлена вам в день замовлення в будь-яку точку України.

Критерії вибору зимового взуття

Щоб вибрати кращий варіант зимових черевиків, необхідно врахувати Ваш рід діяльності і стиль життя, Клімат, бажаний Матеріал верху, підошви і утеплювача.

Основна вимога, яку ми пред'являємо до зимового взуття — – це захист ніг від вологи і холоду. При цьому ще бажано, щоб обрана модель не тільки добре поводилася на морозі, але і відповідала нашим уявленням про красу і рівню комфорту. Також не варто забувати, що обраний варіант повинен відповідати вашому способу життя. Те, що ідеально підходить для походів на роботу по міських вулицях, буде недоречно для активного проведення часу на свіжому повітрі.

Більш довговічними, звичайно, будуть моделі з натуральної шкіри і нубуку. А для збільшення терміну служби варто користуватися водовідштовхувальними засобами.

Жіноча колекція теплого зимового взуття

На сайті компанії Sezon представлена велика колекція жіночого взуття на будь-який смак і колір:

  • високі і низькі черевики;
  • уггі;
  • утеплені кросівки;
  • Челсі;
  • чоботи.

Скористайтеся фільтром в лівій частині сторінки, вказавши свій розмір, стиль, сезон, колір і бажаний матеріал. Вашій увазі будуть представлені всі відповідні вимогам варіанти. У категорії зимового жіночого взуття можна знайти моделі з натуральної та еко шкіри та замші. Як утеплювач використані натуральне і штучне хутро.

Тепле зимове взуття для чоловіків

Перед чоловіками при похолоданні також постає питання про придбання теплою, комфортною і стильного взуття. При виборі рекомендуємо звертати увагу на фурнітуру, якість швів і внутрішню обробку. По висоті Чоловічі черевики повинні бути, як мінімум, на рівні щиколотки. Щоб вони не ковзали на льоду, варто вибирати варіанти з гумовою підошвою з протекторами. Підошва не повинна бути тонкою, це дозволить довше зберігати тепло.

Всім цим вимогам відповідають представлені на сайті інтернет-магазину Сезон моделі теплого чоловічого взуття. У каталозі можна підібрати відмінні повсякденні, класичні та спортивні варіанти. Вашій увазі пропонується величезний вибір чобіт, кросівок, черевиків і кед від 37 до 48 розміру.

Взуття для активних прогулянок взимку

Вибираючи взуття для активних прогулянок, необхідно звернути увагу на наступне:

  • підошва повинна мати хороше зчеплення і бути не ковзної;
  • обрана модель повинна бути комфортною і зручно сидіти на нозі;
  • Висота халяви і матеріал черевик буде залежати від виду активності, яким ви плануєте займатися (для зимової риболовлі підійдуть високі чоботи, а для походу більш доречні будуть короткі черевики);
  • взуття повинна мати можливість регулювати обсяг для щільної посадки на нозі;
  • Матеріал верху взуття повинен захищати від морозу, вітру і води і при цьому забезпечувати циркуляцію повітря.

Прочитавши всі вимоги до Взуття для активного відпочинку взимку, зрозуміло, що уггі для цього точно не підійдуть, а ось черевики на шнурках з рельєфною підошвою стануть відмінним вибором.

На українському ринку багато спеціалізуються на продажу взуття, але лише компанія Сезон гарантує вам:

  • відправку покупки в день замовлення;
  • величезний асортимент;
  • доступні ціни;
  • участь в програмі лояльності, можливість отримувати кешбек і брати участь в розпродажах;
  • безкоштовну доставку при покупці від 2000 грн;
  • обмін і повернення покупки протягом 14 днів.

Sezon працює безпосередньо з виробниками, тому може запропонувати своїм покупцям відмінне взуття за доступними цінами. Доставка можлива в усі регіони України. Оплата на ваш вибір приймається банківською картою, Післяплатою, Apple Pay і Google Pay. Бажаємо приємних покупок!