Зміни на карті війни DeepState: на Херсонському напрямку село Правдине повернулося в "червону" зону

Коментарi:

Ворог посилює угруповання на правому березі Херсона

Ситуація на фронтах станом на 22 вересня

На Сватівському напрямку - кацапські воєнкори в один голос заявляють про проблеми в обороні московитської армії на рубежі між Піски-Радковським і Рідкодубом. Ситуація на уточненні.

Бахмутський відрізок – ворог продовжує тиснути на Бахмут з півдня, має частковий успіх. Був підірваний міст у місті. Кацапи не штурмують його в лоб, а намагатимуться оточити. Знову ж таки зіграла бойова підготовка однієї з бригад, яка не тільки зупинила ворога північніше, а засіяла його трупами поля.

Авдіївський відрізок - без істотних змін.

Запорізький відрізок – без змін.

Херсонський напрямок – атака ЗСУ на Правдино зазнала неприємної поразки. Відповідно село перейшло в червону зону. Нагадаємо, з 17-го числа воно зазначалося на карті вже в "сірій" зоні.

Ворог продовжує посилювати своє угруповання на правому березі Херсона.

Не можна розслаблятися

Війна готується до переходу на новий етап і стає більш тотальною. Після успіхів у Харківській області не можна "розслабляти булки". Далі буде тільки важче і якщо ви зараз не на фронті, то повинні допомагати, чим можете. Зараз бійці потребують додаткового одягу, обігріву та готуються до зими.

У DeepState повідомляють, що в загальному доступі не може існувати точної карти бойових дій, а інформацію, як переможну, так і не дуже, завжди краще сприймати зі скепсисом і чекати візуальних підтверджень або повідомлення ГШ ЗСУ. Ну і, звичайно, довіряйте перевіреним джерелам.