ЗСУ ліквідували льотчика Аксьонова, який був "зіркою" російської пропаганди

Коментарi:

Збитий пілот любив хвалитися тактикою РФ.

Українські захисники ліквідували "зірку" роспропаганди – підполковника ЗС РФ Олександра Аксьонова. Вони збили ворожий вертоліт Ка-52, при падінні якого "демілітаризувався" і цей льотчик.

Подія сталася 17 вересня під Волновахою на Донеччині. Про це повідомив український блогер, полковник Збройних сил Анатолій Штефан (Штірліц) у Twitter.

"Підполковник Аксьонов Олександр успішно провів операцію зі згортання та організованого перекидання з метою нарощування зусиль на іншому напрямку. Слава нації, смерть ворогам!"- саркастично написав він.

У той же час відомо, що крім російського льотчика, «згорів на роботі» також його штурман Славік. Такі подробиці інциденту розповів провідний експерт ГО "Центр військово-політичних розслідувань" Олексій Копитько.

За його словами, обидва окупанти перебували і знайшли свою смерть у вертольоті Ка-52 ("Алігатор"), збитому українськими воїнами у Волноваському районі 17 вересня. Однак остаточно ліквідацію екіпажу підтвердили тільки напередодні.

Найцікавіше ж те, що ліквідований пілот виявився «зіркою» росЗМІ. Підполковник Аксьонов неодноразово з'являвся в сюжетах пропагандистів і з пафосом заявляв, що «українські військові в жаху залишають позиції, як тільки почули гул «алігаторів».

Крім того, стверджував, що тактика російських льотчиків з початку війни не змінилася – «непомітність, швидкість і швидке знищення». Насправді ж так діють українські військові, які швидко перетворили на металобрухт ворожий вертоліт і перетворили на «вантаж 200» двох загарбників.