Списків виборців для "референдумів" на захоплених територіях немає, вони будуть складатися в явочному порядку

Коментарi:

Зате результат вже заздалегідь відомий

З 23 по 27 вересня "референдуми" щодо приєднання до РФ захоплених територій пройдуть не тільки на цих територіях, але і в Росії.

"Виборчі дільниці" відкриють у всіх регіонах РФ, а у великих містах кілька. Наприклад, в Москві в кожному окрузі. Також вони будуть працювати в кожному великому окрузі Московської області. Це ж стосується анексованого Криму. Багато точок для "голосування" в Ростовській області.

Тільки за день до "референдуму" стало відомо, на підставі якого документа можна проголосувати в РФ, куди виїхали багато жителів "ДНР" і "ЛНР".

По-перше, це паспорт громадянина України з пропискою в Донецькій, Луганській, Херсонській або Запорізькій областях. При цьому паспорти України можуть бути простроченими або неактуальними (чи вчасно людина вклеїв фотографію або поміняв прізвище по шлюбу, звіряти не будуть). Це означає, що в Росії зможуть проголосувати не тільки біженці з "ЛДНР" та інших регіонів України (за даними статистиків, з лютого понад 4,2 млн громадян прибули в РФ), але і громадяни, які умовно 20 років тому переїхали з Донецька до Москви, у яких є прострочений український паспорт.

По-друге, також приймаються "паспорти ""ДНР" або "ЛНР".

До слова, списків виборців в РФ немає, вони будуть складатися по ходу справи, в явочному порядку.