Миколаївська вода руйнує водопровід швидше, ніж його встигають ремонтувати

Коментарi:

Якщо до війни в місті траплялося по 2-3 аварії на день, то зараз труби "рвуться" в три рази частіше

Сьогодні, 20 вересня, в мікрорайонах Ліски і Намив працює відразу декілька бригад «Миколаївводоканалу». Знову сталися аварії на водопровідній мережі. Тільки по вулиці Крилова їх дві.

За однією адресою досить було зварювальних робіт, щоб ліквідувати витік. За другим вже трохи важче: робочі відкачали воду, потім зварять сталеві труби і встановлять хомут. На вулиці курортній доведеться міняти більше 3 метрів зруйнованої мережі.

"Неякісна вода руйнує труби в місті так швидко, що ми не встигаємо їх ремонтувати. Якщо до війни в день траплялося по 2-3 аварії на водопровідній мережі, то зараз до... 10. А ось кількість техніки і фахівців залишилося незмінним», – розповіли на «Миколаївводоканалі».

До 24 лютого виробничих потужностей і техніки вистачало, щоб оперативно усувати аварії. Зараз техніка працює не зупиняючись, а тому частіше виходить з ладу.

"Іншими словами, роботи більше-ресурси незмінні. Ось чому ми не завжди встигаємо все зробити за один день. Тому вибачаємося за незручності», – пояснили на підприємстві.