Окупанти повернули до Херсона крадійкуватого і недотравленого Сальдо

Він нібито продовжить курс області"на входження до складу рф".

Гауляйтер Херсонської області Володимир Сальдо заявив, що повернувся для "виконання обов'язків" так званого "керівника" окупаційної адміністрації.

Інформація про це з'явилася в Telegram-каналі колаборанта і зрадника України.

З 19 вересня, мовляв, він перебуває "на своєму робочому місц"."Повернувся до виконання обов'язків" голови адміністрації Херсонської області. А Сергій Єлісєєв склав з себе повноваження "т.в.о. голови адміністрації" і повернувся до посади "голови уряду регіону", — повідомив Сальдо.

Сальдо заявив, що"продовжить курс на входження до складу рф". Про контрнаступ ЗСУ на півдні в пості не згадується.

Нагадаємо, на початку серпня з'явилася інформація, що Сальдо ввели в медикаментозну кому, доставили в Крим, а звідти – спецбортом в Москву. Гауляйтера нібито отруїли. Під підозрою перебували кухар і Покоївка.

Лікували видного колаборанта в "секретному режимі". Однак 13 вересня всю цю інформацію спростувало видання "Можемо пояснити" з посиланням на свої джерела. Сальдо прибрали з посади тому що він прокрався. А оскільки кошти надходили в Херсон з Москви готівкою, пред'явити звинувачення гауляйтеру безпосередньо було неможливо.

Нагадаємо, що цей покидьок має миколаївське коріння. Народився в Жовтневому. Коли був мером Херсона, то примудрився стати повним кавалером ордена "За заслуги".