Миколаївських рятувальників привітали з професійним святом: вручили 10 "Мерседесів", відзнаки, нагороди і грамоти

Коментарi:

Сьогодні, 19 вересня, керівництво міста і області привітали миколаївських рятувальників, працівників Управління з питань цивільного захисту Миколаївської обласної державної адміністрації, співробітників приватних підприємств, причетних до справи порятунку людей з професійним святом – Днем рятувальника України.

Так, Віталій Кім передав керівникам оперативно-рятувальних підрозділів служби цивільного захисту ключі від 10 нових аварійно-рятувальних та пожежних автомобілів, переданих за сприяння Благодійного фонду «Кіммерійці».

Очільник області зазначив, що після початку повномасштабного вторгнення українські рятувальники щодня рятують сотні людей, ліквідовують наслідки ворожих обстрілів та ризикують своїм життям

"Зараз, коли ми звикли до військової ситуації. Прийшов час монотонної, важкої роботи, якої у вас зараз стало більше. Ви ризикуєте, коли приїжджаєте першими. Розумію, що всі вже втомилися, але ви повинні всім іншим службам показувати своїм прикладом, як потрібно оперативно працювати. Радий, що у нас така команда в Миколаєві. Зі святом вас! Дякую вам за роботу!"- сказав він.

Далі на урочистому заході, який відбувся в актовому залі Головного управління ГСЧС України в Миколаївській області, відбулося нагородження.

Як повідомляє Головне управління ДСНС у Миколаївській області, за значний професійний внесок нагороджений нагрудним знаком МВС України" За відвагу в службі "один співробітник," За відзнаку в службі "- три співробітники Головного управління, Ще дев'ять відзначені нагрудним знаком" За відвагу в надзвичайній ситуації", нагрудний знак "Знак Пошани" отримали 2 співробітники Управління з питань цивільного захисту та троє рятувальників.

Також Почесною відзнакою голови Миколаївської обласної державної адміністрації "Святий Миколай Чудотворець" ІІІ ступеня нагороджено чотирьох співробітників структур.

Крім того, з нагоди свята відзначено ряд співробітників приватних підприємств, які з початку повномасштабного вторгнення з боку Російської Федерації надавали допомогу рятувальникам у ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, що виникали через ворожі обстріли. Цінні подарунки отримали Олександр Ревякін-керівник Миколаївського глиноземного заводу, Дмитро Глушков – тракторист-Екскаваторник ТОВ "Кютерміналз Ольвія", Ігор Степанов – екскаваторник центру технологій "Вік" та Олександр Місаренко – екскаваторник ОКП "Миколаївоблтеплоенерго". Також цінні подарунки вручені двом співробітникам Управління по цивільному захисту Миколаївської ОГА.