Тікаючи з Харківської області, мотострілецька бригада РФ втратила 90% особового складу

Коментарi:

А 11-й армійський корпус зі складу Балтійського флоту скоротився наполовину.

Російські підрозділи зазнали величезних втрат, відступаючи з Харківської області. Так підрозділи 11-го армійського корпусу зі складу Балтійського флоту російських збройних сил втратили понад 50% особового складу.

Також у цих підрозділах "поменшало" військової техніки більш ніж на 200 одиниць. Про це йдеться у зведенні Генштабу Збройних сил України станом на ранок неділі, 18 серпня.

Деякі бригади зазнали ще більших втрат. Наприклад, 64-та окрема мотострілецька бригада Східного військового округу втратила понад 90% особового складу. До цифри втрат входять загиблі, поранені, а також дезертири і звільнені за відмову від участі в бойових діях.

"Техніку бригади передають підрозділам прикордонної служби ФСБ Російської Федерації, а військову частину готують до розформування», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що великі втрати російські окупанти несуть, намагаючись штурмувати позиції українських військових на Авдіївському напрямку.

"За наявною інформацією, до лікувальних закладів щодня надходить понад 30 осіб зі складу 1-го армійського корпусу російських військ. Окупаційна влада будь-якими способами намагається відновити боєздатність підрозділів, які зазнали втрат», – розповіли в Генштабі ЗСУ.