У Криму спалили автомобілі телеведучого Дмитра Кисельова

Коментарi:

У Коктебелі біля вілли генедиректора агентства "Росія сьогодні" Дмитра Кисельова в ніч на 17 вересня згоріли два автомобілі — "Ленд Ровер Фрілендер" і гольф-кар. Машини також належали Кисельову.

Автомобілі на вулиці Айвазовського підпалили близько другої години ночі. Палій сховав обличчя за капюшоном і медичною маскою, на руках у нього були рукавички, а на черевиках — бахіли. Підозрюваного розшукує поліція.

Місцеве МВС порушило кримінальну справу за ч.2 ст. 167 КК РФ (умисне знищення або пошкодження майна шляхом підпалу). Сам телеведучий поки інформацію не коментував.

До віллі Cock t est belle Дмитра Кисельова неодноразово була прикута увага ЗМІ. У 2018 році в Кримській газеті «Місто 24» вийшла стаття архітектора вілли Володимира Мазуріна, який оцінив вартість особняка в 200 млн рублів. Він розповів, що через особливості конструкції і порушень при будівництві будинок може скотитися в обрив. Крім того, зі слів Мазуріна, Кисельов не заплатив йому за реконструкцію резиденції. Після виходу матеріалу, в якій навіть не згадувалося імені телеведучого, поліція вилучила тираж газети, а її головного редактора звільнили.