Загарбники тікають з Херсона на вкрадених моторках – розвідка

Коментарi:

Підрозділи окупантів в Херсонській області не можуть забезпечити себе питною водою та тікають через Дніпро на вкрадених моторках.

Про це повідомляє пресслужба Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

Зазначається, що підрозділи російської армії, які досі знаходяться на тимчасово окупованих територіях Херсонської області, відрізані від налагодженого постачання їжі та питної води.

«Зокрема, командування десантно-штурмового підрозділу повітряно-десантних військ армії рф, який розташований неподалік Каховки, не може вирішити проблему забезпечення особового складу на передових позиціях питною водою та боєприпасами. Місцеве населення відмовляється забезпечувати окупантів продовольством навіть під примусом», – зазначають у розвідці.

Командири підрозділів росармії зняли з усіх видів постачання військовослужбовців, які відмовились брати участ у бойових діях.

«Поблизу місця паромної переправи через Дніпро зафіксовано появу кількох груп беззбройних рашистів по 10-20 чоловік. У них вилучили зброю та відпустили «на вільні хліба». Наразі вони вимушені жебракувати у місцевих жителів та шукають можливості повернутися додому», – йдеться у повідомленні.