Ракетно-артилерійські підрозділи ВСУ за добу на півдні виконали 285 вогневих завдань

Обстановка на півдні України – підсумок за 14 вересня від ОК» Південь»

Ворог силами до двох взводів за підтримки двох БМД-2 і танка Т-72 в напрямку з Архангельського на Іванівку намагався покращити своє положення. Успіху не мав, втративши БМД-2, відступив

Протягом дня ворог продовжував ракетно-артилерійські, танкові і мінометні обстріли наших позицій й населених пунктів вздовж лінії зіткнення. Атакував авіацією і передову, і тилові райони. По Криворіжжю завдано ракетного удару сімома крилатими ракетами.

За уточненими даними для цього ракетного удару ворог застосував аеробалістичні ракети типу "Кинджал" та "Іскандер".

Нашою авіацією нанесено 13 ударів по противнику, в районі Чкалового знищено надзвуковий ворожий бомбардувальник Су-24М. Ракетно-артилерійські підрозділи виконали 285 вогневих завдань. В тому числі, по трьох районах зосередження живої сили, озброєння та техніки в Голій Пристані, Дудчанах і Криничанці, по складах боєприпасів в тих самих Дудчанах і в Садовому, по пункту управління безпілотниками в Комишанах.

Знищено 33 військових, 31 одиницю техніки. Ворог послабшав на 11 танків, 5 гаубиць "Мста-Б", самохідну артустановку "Гвоздика",

13 одиниць авто-бронетехніки, два склади з боєприпасами в Миколаївському і Херсонському районах.

Укриваючись в ракетобезпечному районі, маневрують 15 кораблів, серед яких два ракетоносії, надводний і підводний, що мають в сумі 12 ракет напоготові. В морі таких п’ять великих десантних кораблів.