Головний податківець Миколаївщини Ольга Купчишина відверто поговорила зі студентами про післявоєнну економіку

Коментарi:

Сьогодні, 15 вересня, виконаюча обов’язки начальника Головного управління Державної податкової служби в Миколаївській області Ольга Купчишина взяла участь в онлайн зустрічі з викладачем Mykolayiv National Agrarian University (MNAU) Іваном Підберезняком та студентами 3-го курсу кафедри менеджменту та маркетингу.

Податківці та освітяни завжди приділяли значну увагу організації подібних зустрічей та семінарів, адже участь у виховному процесі потенційного роботодавця сприяє підвищенню жаги до розвитку серед студентів та поповненню ринку праці висококваліфікованими та перспективними працівниками. Не зважаючи на військовий час, сторони вирішили провести першу в цьому році спільну зустріч, щоб підтримати та зацікавити майбутніх спеціалістів, розповісти про особливості роботи податкових органів та системи взагалі.

Очільниця податкового відомства, вітаючи учасників заходу зазначила, що податківці зацікавлені у залученні до команди молодих фахівців. Додала, що випускники МНАУ, які сьогодні працюють в органах податкової служби, демонструють високий рівень професійної підготовки, витримку, наполегливість та креативне мислення. «Податкова служба з радістю готова запропонувати Вам можливість проходження виробничої практики та навчання у найдосвідченіших наставників установи. Важливо, щоб ви пам’ятали, що саме ви є потенціалом, який буде відбудовувати післявоєнну Україну», – наголосила Ольга Купчишина.

В ході заходу податківиця розповіла про нюанси та особливості роботи податкових органів, послуги та сервіси, які доступні платникам податків. Досить докладно зупинилась на характеристиці систем оподаткування в Україні. Ольга Купчишина зазначила, що Україна розвивається, так само удосконалюється та реформується податкова система, створюються комфортні умови для роботи платників податків, розробляються прості та доступні для кожного громадянина сучасні електронні сервіси. І цей процес не зупиняється навіть в умовах сьогодення.

Учасники зустрічі мали можливість зрозуміти, з чого складається щоденна робота податківців, про що свідчили їхні питання, на які вони отримали вичерпні відповіді.